Afspraak bij Kliniek Veldhoven

Vandaag ben ik zenuwachtig, want ik heb een afspraak bij Kliniek Veldhoven. Niet voor mijzelf, maar voor mijn dochtertje. Zij heeft namelijk al vanaf haar geboorte flaporen en vandaag zal hier eindelijk iets aan gedaan worden. De afgelopen weken waren wij al meerdere keren naar deze kliniek gegaan. De allereerste keer was best wel eng, vooral omdat je niet weet wat er allemaal ging gebeuren. De behandelend arts heeft de angst meteen bij ons weggenomen. Natuurlijk blijft het spannend, maar tijdens dit gesprek is duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren. 

Het gesprek duurde ongeveer een uur en dat was best prettig. Er werd echt de tijd genomen om ons alles duidelijk te maken,. Tevens werden de vragen van zowel mijn dochter als van mijzelf goed beantwoord. Na het maken van een afspraak voor de definitieve behandeling zijn wij naar huis gegaan.

Kliniek Veldhoven heeft mijn dochter geholpen

We zijn een week verder en mijn dochter is een ander meisje geworden. Ze kan weer lachen en durft haar haren weer in een staart te dragen. Dat was vroeger wel anders, want niemand mocht haar oren zien. Hoe zielig ik het ook vond, ik kon er niets aan veranderen. Daarom waren wij zo blij dat zij eindelijk aan dit probleem geholpen kon worden.

De behandeling is prima verlopen. Na deze behandeling mocht mijn dochter meteen naar huis. Ze moest wel een week lang verband erom houden, maar dat was geen probleem. Het was erg spannend toen zij eenmaal het verband af mocht halen. Ze begon zelfs te huilen, want haar oren stonden netjes tegen haar hoofd aan. Zo lang op gewacht en het resultaat was verbluffend.

De plastische chirurg heeft van mijn dochter een mooi meisje gemaakt. Ze laat nu met trots haar mooie oren zien. Bedankt Kliniek Veldhoven!