Het leven met lenzen

De mensen die al vanaf een jonge leeftijd met lenzen leven zullen wel wat dingen kunnen vertellen over wat het inhoudt. Is het dan zo anders, nee maar er zijn wel wat dingen die geen lens dragers totaal niet begrijpen. Wat herken jij en waar heb jij als officiële lens drager nog nooit mee te maken gehad. Voor de mensen die wel eens kleur lenzen willen proberen kun je er nog wat van leren.

Vloeistof

De vloeistof van je lenzen zijn altijd een dingetje als je niet thuis bent en als je thuis bent. Op de badkamer heb je minstens 3 flessen staan die of bijna leeg zijn en halfleeg zijn, want op een of andere manier maak je nooit een fles helemaal leeg. Het vervelendste is als je gaat reizen want die flessen met lenzen vloeistof zijn altijd mega, en de kleine zijn al op. Het antwoord op de vraag aan je vriend en vriendin waar je slaapt heb je lenzen is dan ook de beslissende factor of je die extra broek kan mee nemen of niet.

Wanneer heb ik de lenzen in gedaan

Met dag lenzen is dit natuurlijk niet het probleem maar met maandlenzen en multifocale lenzen is het altijd de vraag wanneer moet ik de nieuwe in doen. Zet het in je agenda en op een of andere manier vergeet je het toch nog. Als je doen nieuwe moet hebben heb je geen tijd om langs de winkel te gaan, gelukkig kun je tegenwoordig ook gewoon lenzen online bestellen.