Tip: Opti free lenzenvloeistof

Wanneer je zoekt naar een goede lenzenvloeistof, dan kom je al snel uit bij Opti free lenzenvloeistof. Deze vloeistof wordt geproduceerd door het Amerikaans/Zwitserse bedrijf Alcon, een onderneming die het klappen van de zweep kent en al vanaf 1945 actief is in de branche. Steeds weer komt er verbeterde Opti free lenzenvloeistof op de markt. 

Bekend als de niet-wrijven oplossing

Opti free lenzenvloeistof staat bij gebruikers bekend als de niet-wrijven oplossing. De lenzenvloeistof van deze aanbieder maakt dat minder onderhoud nodig is, veel minder dan bij andere aanbieders het geval is in elk geval. Als geen ander weet Opti free lenzenvloeistof de lens te reinigen en te verfrissen. Eiwitten en zeker ook vetten krijgen geen schijn van kans om zich aan de lens te hechten. Daardoor blijven de lenzen veel langers schoon. Ook blijven de lenzen gedurende het dragen steeds vochtig. Dat is perfect, want op die manier kun je de vervuiling namelijk ook langer tegenhouden.

Met Opti free lenzenvloeistof kies je nadrukkelijk voor comfort

Kies je voor Opti free lenzenvloeistof dan kies je voor langdurig comfort. Je kunt de lenzen dan ook zonder probleem zeer langdurig dragen en de reiniging blijft gedurende het dragen steeds meer dan uitstekend. De Opti free lenzenvloeistof is als geen ander in staat bacteriën te doden, zoals ook schimmels geen enkele kans krijgen wanneer je deze lenzenvloeistof besluit te gebruiken.

Met een verpakking kun je zeker tussen de zes en acht weken vooruit

Ook om in te bewaren kun je prima met Opti free lenzenvloeistof uit de voeten. Zonder wrijven zijn de lenzen dan de volgende dag weer helemaal fris en schoon en blijven ze bovendien langer vochtiger ook. Wanneer je een verpakking van 355 milliliter van deze lenzenvloeistof koopt, dan kun je zeker tussen de zes en de acht weken vooruit. Er is een voordeelpakket beschikbaar met drie flacons, waarmee je dus een half jaar vooruit kunt.

Check bij de opticien, want op je ogen en je natuurlijk zuinig

Ondanks alle positieve eigenschappen van deze lenzenvloeistof, is elk oog anders. Daarom is het goed om na een week gebruik gemaakt te hebben van de Opti free lenzenvloeistof een bezoek aan de opticien te brengen. Die kan dan prima inschatten of de vloeistof ook geschikt is voor jouw ogen. Want op je ogen ben je natuurlijk heel erg zuinig. Het is een gegeven dat je aan alleen contactlenzen niet genoeg hebt en dat de combinatie met de beste lenzenvloeistof wenselijk is. Zonder vloeistof worden de lenzen simpelweg snel vuil. Mensen die denken dat speeksel en kraanwater ook afdoende bescherming biedt, hebben het dan ook helemaal mis. In de lenzenvloeistof zit altijd veel water en zout. Dat komt omdat dit sterke gelijkenissen vertoont met natuurlijk traanvocht, en traanvocht helpt om beter en gemakkelijker te knipperen. En knipperen helpt zoals bekend bij de reiniging van de ogen. Tip; als je zuinig bent op je ogen, bezuinig je nooit op lenzenvloeistof. Dan kies je gewoon altijd het beste product dat voorhanden is. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *