Voor wie bang is voor de tandarts

A senior dentist scrapes away some debris from between a patient tooth while the dental nurse applies suction in the mouth to take away any foreign objects. The brightly lit dentist surgery is clean and modern.

Ben je bang voor de tandarts? Misschien is dat wel ontstaan omdat je als klein kind nooit meegenomen werd naar de tandarts en je daarom alleen maar nare ervaringen hebt gehad. Bij https://www.pc2-tandartsen.nl/ kun je hier meer over lezen. Daarnaast begrijpen ze bij deze praktijk heel goed dat je angstig kunt zijn voor de tandarts. Voordat ze aan de slag gaan, kun je aangeven dat je angst hebt en zullen ze tijd voor je nemen. Samen bespreken jullie hoe jij je het meest op je gemak kunt voelen, voordat ze beginnen met de controle of behandeling.

Op je gemak bij de tandarts

Je kunt je via https://www.pc2-tandartsen.nl/ gemakkelijk inschrijven bij de praktijk in Eindhoven. Je vindt op https://www.pc2-tandartsen.nl/ ook meer informatie over de tandartspraktijk en het team. Je kunt bijvoorbeeld de foto’s van alle medewerkers zien, van tandarts tot mondhygiënist en van preventieassistente tot office manager. Je weet dus precies wat je kunt verwachten. De medewerkers zullen er aan bijdragen dat jij je op je gemak voelt en dat je weet waar je aan toe bent voor een eventuele extra nodige behandeling.

Verwachtingsmanagement

Als er bij de controle bijvoorbeeld blijkt dat er nog meer moet gebeuren aan je gebit, wordt dit goed met je besproken. Er wordt besproken wat er nodig is en welk resultaat het zal opleveren. Ook de duur van de behandeling of behandelingen komt hierbij aan bod. Het aantal nodige behandelingen hoort hierbij. Tot slot worden eventuele risico’s ook verteld. Je weet dus waar je aan toe bent bij https://www.pc2-tandartsen.nl/. Schrijf je in of bekijk meer informatie op https://www.pc2-tandartsen.nl/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *